Inedit/ Un teren de tenis a fost instalat într-o biserică din Milano

Autor: Daniel Samoilă

Artistul american Asad Raza a instalat un teren de tenis într-o biserică din Milano. Este o expoziție interactivă deschisă vizitatorilor care doresc să joace într-un cadru excepțional.

Dacă unii credeau că a face sport într-un spațiu cultural și religios e imposibil, artistul Raza a oferit un decor superb pentru a practica un sport. Lucrarea sa s-a numit “Unitled” și a fost proiectată în biserica San Paolo Converso din Milano. De asemenea, locul ales de Raza pentru a fi pus terenul de tenis este un loc obișnuit pentru rugăciune și meditație.

Vizitatorii pot juca tenis pe terenul cu dungi portocalii pe margini, dar și să bea un ceai de iasomie rece. Un mare fan al tenisului, Asad Raza a căutat ca prin acest sport să sublinieze importanța petrecerii timpului liber într-o societate concentrată asupra muncii.

Expoziția este deschisă publicului de joi până duminică, în intervalul 11:00-19:00 până pe 16 decembrie.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Daniel Samoilă / 19 Noi. 2017

Grigor Dimitrov a câștigat Turneul Campionilor pentru prima dată în carieră

 Bulgarul Grigor Dimitrov a reușit să câștige Turneul Campionilor, competiție ce se desfășoară în capitala Angliei, Londra.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Noi. 2017

Un nou partener pentru Florin Mergea din 2018. Va juca alături de sârbul Nenad Zimonjići

 Florin Mergea va face parte în 2018 cu sârbul Nenad Zimonjic, asta după ce fostul său partener, Florin Barbu, a fost suspendat pentru dopaj. 

Autor: Daniel Samoilă / 19 Noi. 2017

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF de la Toyota și a acces în top 60 WTA

 Buzărnescu a câștigat finala turneului ITF de la Toyota (Japonia) în fața slovenei Tamara Zidansek în două seturi, scor 6-0, 6-1, după doar 54 de minute. 

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 20 Noi. 2017

Șumudică, spaima antrenorilor în Turcia! Trei tehnicieni demiși după un meci cu Kayserispor

Marius Șumudică traversează o perioadă fastă a carierei sale de antrenor. După ce a luat titlul în România cu Astra Giurgiu, tehnicianul român a reușit să o transforme pe Kayserispor într-o echipă cu pretenții la Cupele Europene. 

Autor: Daniel Samoilă / 20 Noi. 2017

Marcel Pușcaș va candida la șefia Federației Române de Fotbal

În vârstă de 57 de ani, Marcel Pușcaș, fost mare jucător la Steaua București și Rapid București, a declarat că va candida pentru șefia Federației Române de Fotbal.  Alegerile vor avea loc pe 4 martie, în 2018. 

Autor: Daniel Samoilă / 20 Noi. 2017

Liga 2: AFC Hermannstadt, doar remiză pe terenul lui CS Mioveni. Clasamentul după 18 etape

 CS Mioveni și AFC Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Echipa sibiană rămâne pe primul loc în clasament.