Ionuț Negoiță a anunțat că se retrage de la Dinamo

Autor: Nicolas Grama

Situația la Dinamo s-a deteriorat constant odată cu apropierea finalului de an.

După scandalul escapadelor bahice ale unor fotbaliști, cumulate cu lipsa rezultatelor, patronul Ionuț Negoiță a decis să vândă clubul.

Omul de afaceri a anunțat că pleacă de la Dinamo și este dispus să-l cedeze pentru 4 milioane de euro.  

„Greșeala mea a fost că am preluat un club cu datorii foarte mari, cu probleme financiare grave. A fost greu să fac și performanță. După aproape 5 ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, n-aș considera o înfrângere să mă retrag. Faptul că Dinamo trăiește este o mare realizare. Acum sunt 100% convins, decizia mea este să mă retrag”, a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport.

„Prețul este unul modic. Îl dau pe o sumă modică pentru ca omul care vine după mine să nu aibă o povară. Cel care cumpără are și baza de la Săftica, mașini și multe altele. Probabil 4 milioane reprezintă doar baza materială. Am investit timp și nervi. Mi-a fost greu, sunt convins că va veni cineva. Suporterii se pot implica și ei la club. Nu mai pot ține toată povara pe umerii mei. Am investit în jurul a 13 milioane de euro. Cine vine trebuie să dea două milioane mie și două milioane către domnul Badea. Din păcate n-am putut achita acea datorie. Deci sunt 4 milioane de dat. Datorii mai sunt de 800-900 de mii de euro.”, a mai spus Ionuț Negoiță.

În ultima vreme tot mai mulți fani dinamoviști l-au contestat pe omul de afaceri pentru că nu se implică suficient din punct de vedere financiar.

 

Poate te interesează şi:

21 Mar. 2018

Ionel Dănciulescu este noul director general al lui Dinamo

 Plecarea lui Adrian Mutu a lăsat un gol important la Dinamo, iar după luni bune de la acea despărțire, clubul a numit un nou director general.

Autor: Andrei Szabo / 21 Mar. 2018

Dinamo se vinde doar dacă va avea un stadion nou, anunță cei care negociază cu Negoiță

 Dinamo ar putea să-și schimbe patronul din sezonul viitor. Ionuț Negoiță a demarat procedurile de vânzare a clubului către un grup de investitori din afara țării.

Autor: Andrei Szabo / 20 Mar. 2018

Bizareriile fotbalului românesc: Dulca renunță la Luceafărul Ordea și trece la Șirineasa, sub același patron

 Fotbalul românesc se confruntă cu o situație cel puțin bizară, pe care FRF nu s-a obosit să o ancheteze.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Mar. 2018

VIDEO/ Așa ar trebui să arate viitorul! România-Serbia 4-0, la U19

 Echipa antrenată de Adrian Boingiu a învins Serbia cu 4-0, în primul meci din Turul de Elită, ultima fază de calificare la Campionatul European din 2018, organizat în Finlanda.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Mar. 2018

Monica Niculescu trece ușor de primul tur la Miami

   Venită din calificări, Monica Niculescu și-a păstrat tonusul bun și a trecut repede în turul secund al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami.

Autor: Maria Sorescu / 21 Mar. 2018

Naționala de handbal feminin a României a pierdut în Rusia

 Deplasarea de la Togliatti (Rusia) nu  a fost de bun augur pentru naţionala de handbal feminin a României.