Ionuț Negoiță a anunțat că se retrage de la Dinamo

Autor: Nicolas Grama

Situația la Dinamo s-a deteriorat constant odată cu apropierea finalului de an.

După scandalul escapadelor bahice ale unor fotbaliști, cumulate cu lipsa rezultatelor, patronul Ionuț Negoiță a decis să vândă clubul.

Omul de afaceri a anunțat că pleacă de la Dinamo și este dispus să-l cedeze pentru 4 milioane de euro.  

„Greșeala mea a fost că am preluat un club cu datorii foarte mari, cu probleme financiare grave. A fost greu să fac și performanță. După aproape 5 ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, n-aș considera o înfrângere să mă retrag. Faptul că Dinamo trăiește este o mare realizare. Acum sunt 100% convins, decizia mea este să mă retrag”, a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport.

„Prețul este unul modic. Îl dau pe o sumă modică pentru ca omul care vine după mine să nu aibă o povară. Cel care cumpără are și baza de la Săftica, mașini și multe altele. Probabil 4 milioane reprezintă doar baza materială. Am investit timp și nervi. Mi-a fost greu, sunt convins că va veni cineva. Suporterii se pot implica și ei la club. Nu mai pot ține toată povara pe umerii mei. Am investit în jurul a 13 milioane de euro. Cine vine trebuie să dea două milioane mie și două milioane către domnul Badea. Din păcate n-am putut achita acea datorie. Deci sunt 4 milioane de dat. Datorii mai sunt de 800-900 de mii de euro.”, a mai spus Ionuț Negoiță.

În ultima vreme tot mai mulți fani dinamoviști l-au contestat pe omul de afaceri pentru că nu se implică suficient din punct de vedere financiar.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 17 Ian. 2018

Transferul iernii în Liga I: CFR Cluj îl ia până la urmă pe Ioniță

 După îndelungi negocieri, se pare că CFR Cluj șI Astra Giurgiu au ajuns la un acord pentru transferul unuia dintre cei mai buni jucători din Liga I, Alexandru Ioniță.

Autor: Daniel Samoilă / 15 Ian. 2018

FCSB va disputa trei partide amicale în stagiul de pregătire din Spania

 Vicecampioana României, FCSB și-a stabilit partidele de verificare din cadrul celui de-al doilea cantonament al iernii, în Spania. 

Autor: Dionisie Rotaru / 15 Ian. 2018

Cristi Ganea va juca din vară la Ahtletic Bilbao

   Ceea ce părea doar un zvon s-a concretizat într-un transfer neașteptat: Cristi Ganea va juca din vară pentru Athletic Bilbao.

Ştiri recente:

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Kostyuk vs Svitolina, duelul noilor staruri din Ucraina în tenis

Ucraina pare să aibă o generație înfloritoare de jucătoare de tenis. Cel mai recent caz este al Martei Kostyuk, sportiva în vârstă de doar 15 ani care reușește să ajungă în turul trei la Australian Open.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Liga Florilor: HC Zalău se impune la Galați în etapa a 12-a

 În penultimul meci al etapei a 12-a din Liga Florilor, HC Zalău, participantă în grupele Cupei EHF, s-a deplasat pe terenul formației Danubius Galați.

Autor: Daniel Samoilă / 17 Ian. 2018

Coreea de Sud și Coreea de Nord vor concura la Jocurile Olimpice sub același steag

 Atât Coreea de Sud, gazda competiției, cât și Coreea de Nord vor participa sub același steag la competiția ce va debuta pe 9 februarie.