Tom Dumoulin spune că participarea sa în Turul Franței 2018 va depinde de traseu

Autor: Daniel Samoilă

 Câștigător al Turului Italiei 2017 și al medaliei de aur la contratimpul Mondialului din Bergen, Tom Dumoulin devine unul dintre cei mai importanți rutieri din pluton.

Toți specialiștii se întreabă în ce Mare Tur va merge olandezul. Dumoulin încă nu s-a decis și așteaptă să vadă care tur va oferi mai mulți kilometri de contratimp. 

Traseul din Turul Franței 2018 va fi dezvăluit marți, 17 octombrie, la Paris, în timp ce Il Giro 2018 și-a programat prezentarea traseului pentru 29 noiembrie, în Milano.  

"Într-adevăr, nu m-am decis încă. Totul depinde de traseu. Este adevărat că m-am luptat pentru clasamentul general în Giro și Vuelta, dar în Le Tour încă nu. Dacă Turul Franței nu îmi oferi un traseu pe plac, de ce ar trebui să merg acolo anul viitor? Mi-a plăcut Giro și mi-aș dori să mă întorc acolo", a declarat Dumoulin pentru Gazzetta dello Sport. 

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 13 Dec. 2017

Veste neașteptată în ciclism: Chris Froome, cvadruplu câștigător al Turului Franței, depistat pozitiv

 Britanicul Chris Froome, de patru ori câștigător al Turului Franței, a fost depistat pozitiv cu ocazia ediției din acest an a Turului Spaniei, cursă pe care a câștigat-o în luna septembrie, a anunțat Uniunea Ciclistă Internațională (UCI).

Autor: Daniel Samoilă / 29 Noi. 2017

A fost dezvăluit traseul Turului Italiei 2018. Opt finaluri în cățărare, două contratimpuri și o plecare din Israel sunt principalele atracții ale ediției 101

 Organizatorii Turului Italiei, primul Mare Tur din 2018, au dezvăluit traseul pentru ediția 101. Prezentarea etapelor a avut loc miercuri, la Milano.

Autor: Daniel Samoilă / 25 Noi. 2017

Eddy Merckx îl sfătuiește pe Chris Froome să meargă în Turul Italiei 2018

 Fostul mare ciclist belgian, Eddy Merckx îl sfătuiește pe Chris Froome să meargă în Turul Italiei 2018, competiție pe care nu o are în palmares. Belgianul crede că Froome este capabil să câștige toate cele trei Mari Tururi. 

Ştiri recente:

Autor: Nicolas Grama / 16 Dec. 2017

Moment istoric pentru Napoli: Hamsik l-a egalat pe Maradona. Comparație statistică între cei doi

 Marek Hamsik a intrat în cărțile de istorie ale lui Napoli, după ce a egalat un record deținut de Diego Maradona.

Autor: Nicolas Grama / 16 Dec. 2017

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu arată bine: 4 victorii consecutive, fără gol primit

 Răzvan Lucescu pare să fi găsit strategia câștigătoare pentru PAOK Salonic, echipă care a câștigat ultimele patru meciuri.

Autor: Daniel Samoilă / 16 Dec. 2017

Premier League: Manchester City, en fanfare spre titlu. Victorie clară cu Tottenham în derby-ul etapei

Runda a 18-a din Premier League a programat derby-ul zilei de sâmbătă pe Etihad Stadium, acolo unde liderul Manchester City primea vizita lui Tottenham.