Duelul FCSB-CSA Steaua, la un alt nivel: clubul Armatei intenționează să dea CNA în judecată

Autor: Nicolas Grama

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti vrea să impună presei să nu mai folosească denumirea Steaua când se referă la FCSB.

Reprezentanții statului și-au exprimat nemulțumirea față de decizia CNA, care a votat împotriva unei hotărâri care să sancţioneze posturile TV pentru folosirea numelui Steaua de către comentatorii sportivi în momentul în care vorbesc despre FCSB.

CSA Steaua a anunţat că intenționează să atace în justiție decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului.

„Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună ştiinţă o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deţinute de clubul nostru. Consecvent obligaţiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA Steaua Bucureşti evaluează în prezent modalităţile legale prin care va putea acţiona împotriva deciziei CNA de a nu sancţiona conduita posturilor de televiziune în cauză.", se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 26 Oct. 2017

Eurosport va transmite Formula E în următorii trei ani în România

Formula E a crescut constant în ultimii ani ca interes și tinde să rivalizeze cu Formula 1 după ce tot mai mulți constructori au anunțat că se vor înscrie în competiție.

Autor: Nicolas Grama / 12 Oct. 2017

Preşedintele lui PSG, anchetat de procurorii elvețieni, într-un caz de corupție, alături de un fost oficial FIFA

Autoritățile elvețiene au dezvăluit că preşedintele lui Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, are probleme de legalitate.

Autor: Nicolas Grama / 25 Sept. 2017

Exclusiv / Bundesliga se va vedea și în România

Sezonul 2017-2018 al Bundesligii și-a derulat deja șapte etape, dar nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile de transmitere.

Ştiri recente:

Autor: Nicolas Grama / 16 Dec. 2017

Moment istoric pentru Napoli: Hamsik l-a egalat pe Maradona. Comparație statistică între cei doi

 Marek Hamsik a intrat în cărțile de istorie ale lui Napoli, după ce a egalat un record deținut de Diego Maradona.

Autor: Nicolas Grama / 16 Dec. 2017

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu arată bine: 4 victorii consecutive, fără gol primit

 Răzvan Lucescu pare să fi găsit strategia câștigătoare pentru PAOK Salonic, echipă care a câștigat ultimele patru meciuri.

Autor: Daniel Samoilă / 16 Dec. 2017

Premier League: Manchester City, en fanfare spre titlu. Victorie clară cu Tottenham în derby-ul etapei

Runda a 18-a din Premier League a programat derby-ul zilei de sâmbătă pe Etihad Stadium, acolo unde liderul Manchester City primea vizita lui Tottenham.