Duelul FCSB-CSA Steaua, la un alt nivel: clubul Armatei intenționează să dea CNA în judecată

Autor: Nicolas Grama

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti vrea să impună presei să nu mai folosească denumirea Steaua când se referă la FCSB.

Reprezentanții statului și-au exprimat nemulțumirea față de decizia CNA, care a votat împotriva unei hotărâri care să sancţioneze posturile TV pentru folosirea numelui Steaua de către comentatorii sportivi în momentul în care vorbesc despre FCSB.

CSA Steaua a anunţat că intenționează să atace în justiție decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului.

„Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună ştiinţă o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deţinute de clubul nostru. Consecvent obligaţiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA Steaua Bucureşti evaluează în prezent modalităţile legale prin care va putea acţiona împotriva deciziei CNA de a nu sancţiona conduita posturilor de televiziune în cauză.", se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 12 Oct. 2017

Preşedintele lui PSG, anchetat de procurorii elvețieni, într-un caz de corupție, alături de un fost oficial FIFA

Autoritățile elvețiene au dezvăluit că preşedintele lui Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, are probleme de legalitate.

Autor: Nicolas Grama / 25 Sept. 2017

Exclusiv / Bundesliga se va vedea și în România

Sezonul 2017-2018 al Bundesligii și-a derulat deja șapte etape, dar nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile de transmitere.

23 Sept. 2017

Eurosport 1 transmite patru meciuri din etapa a 6-a a Premier League

  Etapa a 6-a din Premier League începe cu trei meciuri transmise sâmbătă pe Eurosport 1 și se încheie cu o altă partidă luni seară.

Ştiri recente:

Autor: Andrei-Ionuț Bocancea / 18 Oct. 2017

Bayern, Barcelona și PSG câștigă fără probleme. Qarabag obține primul punct din istoria sa. Meci spectaculos pe Stamford Bridge

 Ultimele meciuri din etapa a treia din faza grupelor Champions League ne-au adus niște dueluri interesante și foarte multe goluri marcate.

Autor: Nicolas Grama / 18 Oct. 2017

Legendarul Madjer este noul selecționer al Algeriei

 Rahab Madjer este unul dintre cei mai mari fotbaliști africani, iar vestea numirii lui pe banca Algeriei s-a răspândit imediat.

Autor: Nicolas Grama / 18 Oct. 2017

SC Miercurea Ciuc s-a impus categoric împotriva lui CSA Steaua în campionatul de hochei pe gheață

 Sport Club Miercurea Ciuc a învins pentru a treia oară în campionat CSA Steaua București în acest sezon.