Incertitudinea lui Carlo și dorința lui Nagelsmann. Care este viitorul lui Bayern Munchen?

ziaruldesport.ro - Editoriale / Autor: Daniel Samoilă / Data: 13 Sep. 2017

 O vară agitată, o excursia în China și Singapore, mulți bani, transferuri, dar fără liniște în interior. Bayern Munchen, unul dintre cele mai bune cluburi din Europa, cotată an de an în primele trei pentru a câștiga Champions League, trece prin momente grele. 

Trupa antrenată de Carlo Ancelotti a întâmpinat probleme serioase odată cu multe rezultate nefavorabile în pregătiri, iar acest fapt a pus o întrebare cheie în randul fanilor: ce se întâmplă la echipă ? 

Răspunsul e simplu: incertitudine. Cuvântul potrivit folosit tocmai că întreaga activitate se leagă în jurul lui Carlo, tehnician ce nu obișnuiește să stea la un club mai mult de două sezoane. Probabil așa se va încheia și experiența italianului la Munchen, adică la finalul celui de-al doilea sezon. 

Pe de altă parte, acum și jucătorii (unii) sunt nemulțumiți. Recent, Lewandowski se plângea de conducere pentru că nu aduc staruri. Evident, Rummenigge a reacționat destul de dur, punând în prim-plan clubul, în detrimentul jucătorului. Și așa e. Asta e definiția lui Bayern. Ar exista o posibilitate ca polonezul să plece în vara anului viitor. 

Dar să revenim la tehnicieni. Carlo, să zicem, ar pleca (are o clauză pentru vara lui 2018, iar dacă șefii o activează el poate să plece), cine ar veni în locul său? Evident, un neamț. Dar unul crud, tânăr și cu mare dorință de afirmare. 

Pe numele său Julian Nagelsmann, antrenor la Hoffenheim, formație care tocmai a învins-o pe Bayern, weekend-ul trecut, 2-0. E neînvins în fața lui Ancelotti (2 victorii, 1 egal). Recent, într-un interviu pentru Eurosport, Nagelsmann recunoștea că i-ar plăcea să o antreneze pe Bayern în viitorul apropiat, iar soția sa chiar și-ar dori să locuiască în Munchen. 

Dar are atuuri Julian ca să fie antrenor la Bayern ? 

Se pe că da. E neamț, tânăr și poate redresa Bayern. Și fanii doresc un nou antrenor german, care să readucă gloria din 2013, atunci când pe bancă o să fie Jupp Heynckes. 

Iar un alt factor edificator ar fi că Bayern nu ar mai dori să repete greșeala din trecut, atunci când nu l-a adus pe Klopp, ci l-a preferat pe Klinsmann.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Editoriale Autor: Dionisie Rotaru / 24 Sep. 2017

Vasile cel Mare sau Vasile cel mic? Încă o șansă pentru Miriuță

 Vasile Miriuță și-a îndeplinit visul de a ajunge antrenor la Dinamo. Dar va reuși el pe banca tehnică a alb-roșilor? Istoricul său ca antrenor este unul alambicat, marcat deseori de neșansă.

ziaruldesport.ro / Editoriale Autor: Daniel Samoilă / 20 Sep. 2017

Efectul "Hames" pe ruta Bogota-Munchen

 Ziarul de Sport vă oferă un editorial dedicat lui James Rodriguez, jucătorul lui Bayern care încântă o țară întreagă și e considerat o adevărată vedetă la Munchen. 

Pag. 1 din 73 | 2 art./pag. | Total 145 art.

Cele mai noi articole