Nemții se plâng de programul echipelor lor în Liga Campionilor

ziaruldesport.ro - Handbal / Data: 13 Sep. 2017

Secretarul general al celor de la SG Flensburg Handewitt s-a declarat dezamăgit de programarea meciurilor echipelor germane în Liga Campionilor și cere luarea de măsuri de către EHF.

Dierk Schmaschke a spus: ”Suntem total nemulțumiți! Deja avem trei cazuri în care vom fi nevoiți să jucăm în Liga Campionilor la nici 48 de ore de la un meci de campionat. Cerem un program mai flexibil pentru echipele germane”.

Flensburg, vice-campioana Germaniei, debutează în noua ediție de Liga Campionilor sâmbătă, cu danezii de la Aalborg, la mai puțin de 48 de ore de la meciul de campionat cu Erlangen.

Programarea meciurilor echipelor din Germania a fost mai mereu un subiect de dispută între acestea și EHF. Președintele primei ligi de handbal din Germania, Frank Bohmann a declarat, însă, că echipele au fost informate despre rutina de joc joi-sâmbătă încă înainte de semnarea contractului de televizare cu noul partener TV, Sky.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Handbal / 25 Sep. 2017

Steaua câștigă lejer derbiul bucureștean cu CSM, în închiderea etapei a patra

  În ultimul meci din etapa a patra din noul sezon de Liga Zimbrilor, CSA Steaua București a dispus ușor de concitadina CSM București, diferența de pe tabelă realizându-se mai ales în prima repriză.

ziaruldesport.ro / Handbal Autor: Nicolas Grama / 25 Sep. 2017

Xavier Pascual duce naționala de handbal masculin în stagiu în Portugalia. Iată jucătorii convocați

 Naționala de handbal masculin a României își începe munca pentru preliminariile de calificare la Campionatul Mondial de handbal, ce se va desfășura în ianuarie 2019, în Germania și Danemarca.

Pag. 1 din 580 | 2 art./pag. | Total 1159 art.

Cele mai noi articole