Bottas rămâne la Mercedes până la sfârșitul sezonului 2018

Auto-moto - Competitii / Data: 13 Sep. 2017

Pilotul finlandez Valtteri Bottas va continua și în 2018 cu Mercedes, a anunțat echipa germană. Nordicul a fost astfel răsplătit pentru parcursul bun de până acum cu noua sa echipă.

Sportivul în vârstă de 28 de ani a venit la Mercedes de la Williams, la începutul acestui an. De atunci, el s-a clasat de nouă ori pe podium, câștigând și primele sale două curse, în Rusia și Austria.

Actualmente al treilea în clasamentul general, Bottas este al doilea pilot confirmat de Mercedes pentru sezonul următor, după britanicul Lewis Hamilton, principalul favorit la un nou titlu de campion mondial în acest sezon.

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Auto-moto / Competitii Autor: Dionisie Rotaru / 22 Sep. 2017

Raliul Turciei revine pe harta Campionatului Mondial după mulţi ani de absenţă

Turcia va organiza o etapă din cadrul Campionatului de Mondial de raliuri (WRC), în sezonul 2018, după o pauză de opt ani de la precedenta întrecerea realizată în ţara semilunei.

Auto-moto / Competitii Autor: Nicolas Grama / 16 Sep. 2017

Vettel la Singapore, ca acasă. Germanul pleacă din pole-position și amenință șefia lui Hamilton

 Germanul Sebastian Vettel (Ferrari) și britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) se luptă pentru titlul de campion mondial în Formula 1 și sunt despărțiți de 7 puncte.

Pag. 1 din 304 | 2 art./pag. | Total 607 art.

Cele mai noi articole