Meci-test Anglia-Noua Zeelandă în noiembrie 2018

ziaruldesport.ro - Rugby / Data: 13 Sep. 2017

Confruntarea dintre Anglia și Noua Zeelandă, așteptată din 2014 încoace, va avea loc pe Twickenham, în luna noiembrie a anului viitor, mai precis pe 10.

Cele două super puteri din rugby au avut o serie extraordinară de victorii consecutive, nu mai puțin de 18 fiecare, ce a durat până sezonul trecut.

Anglia și-a întrerupt șirul de victorii în fața Irlandei (9-13), în luna martie, la Dublin, în cadrul Turneului celor Șase Națiuni, în vreme ce ce Noua Zeelandă a fost întreruptă din marșul ei victorios de către aceeași reprezentativă a Irlandei, în luna noiembrie a anului trecut, pe Soldier Field, din Chicago (29-40).

„Acest meci ne va spune exact pe ce drum ne aflăm și ce mai avem de făcut, cu un an înainte de debutul Cupei Mondiale.” a spus selecționerul Angliei, australianul Eddie Jones.

Din 2015 în fruntea selecționatei Albionului, Jones își dorește ca în 2019, în Japonia, țară pe care a ridicat-o extraordinar ca selecționer, Anglia să fie „cea mai bună echipă din lume”.

Anglia va mai întâlni în meciuri-test anul viitor reprezentativele Africii de Sud (3 noiembrie), Japoniei (17 noiembrie) și Australiei (24 noiembrie).

 Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim ! 

 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Rugby Autor: Emanuel-Daniel Sărmășan / 23 Sep. 2017

A doua remiză consecutivă pentru Timișoara Saracens. Trei meciuri fără victorie pentru bănățeni în Superligă

Campioana Timișoara Saracens ajunge la trei  meciuri fără victorie în Superliga de rugby. Bănățenii au remizat astăzi pe terenul lui Dinamo București, după ce a fost egalitate și la jumătatea confruntării, 22-22 (10-10).

ziaruldesport.ro / Rugby Autor: Daniel Samoilă / 21 Sep. 2017

Rugby: S-au aflat adversarii Timișoarei Saracens pentru calificările în Challenge Cup

 Timișoara Saracens și-a aflat adversarele din calificările pentru Challenge Cup. 

Pag. 1 din 190 | 2 art./pag. | Total 379 art.

Cele mai noi articole