Meci-test Anglia-Noua Zeelandă în noiembrie 2018

Confruntarea dintre Anglia și Noua Zeelandă, așteptată din 2014 încoace, va avea loc pe Twickenham, în luna noiembrie a anului viitor, mai precis pe 10.

Cele două super puteri din rugby au avut o serie extraordinară de victorii consecutive, nu mai puțin de 18 fiecare, ce a durat până sezonul trecut.

Anglia și-a întrerupt șirul de victorii în fața Irlandei (9-13), în luna martie, la Dublin, în cadrul Turneului celor Șase Națiuni, în vreme ce ce Noua Zeelandă a fost întreruptă din marșul ei victorios de către aceeași reprezentativă a Irlandei, în luna noiembrie a anului trecut, pe Soldier Field, din Chicago (29-40).

„Acest meci ne va spune exact pe ce drum ne aflăm și ce mai avem de făcut, cu un an înainte de debutul Cupei Mondiale.” a spus selecționerul Angliei, australianul Eddie Jones.

Din 2015 în fruntea selecționatei Albionului, Jones își dorește ca în 2019, în Japonia, țară pe care a ridicat-o extraordinar ca selecționer, Anglia să fie „cea mai bună echipă din lume”.

Anglia va mai întâlni în meciuri-test anul viitor reprezentativele Africii de Sud (3 noiembrie), Japoniei (17 noiembrie) și Australiei (24 noiembrie).

 Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim ! 

 

Poate te interesează şi:

13 Ian. 2018

Victorie pentru Timișoara Saracens în Georgia

  Campioana României la rugby masculin, Timișoara Saracens a obținut o victorie importantă în Georgia, în semifinalele calificărilor pentru Challenge Cup, a doua competiție intercluburi ca valoare în Europa.

Autor: Andrei Szabo / 09 Ian. 2018

Brian Sefanaia și William Helu s-au despărțit de Timișoara Saracens

 Reducerea bugetului celor de la Timișoara Saracens a determinat și despărțirea de doi jucători străini.

Autor: Daniel Samoilă / 27 Dec. 2017

Rugby: Guy Noves, demis din funcția de antrenor al Franței. Va fi înlocuit de Jacques Brunel

 Federația Franceză de Rugby l-a demis pe Guy Noves și l-a înlocuit cu Jacques Brunel. Noves a devenit primul antrenor demis din istoria Franței.  

Ştiri recente:

Autor: Vasile Cenușă / 20 Ian. 2018

To be continued! Ana Bogdan nu poate trece și de Madison Keys

   Surpriza României de la Australian Open, Ana Bogdan a fost învinsă în turul al treilea de finalista de la US Open, americanca Madison Keys.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

Alexis Sanchez, criticat de un fost internațional englez după decizia de a pleca de la Arsenal

Chilianul Alexis Sanchez are șanse foarte mari să se transfere de la Arsenal la Manchester United, iar această decizie l-a nemulțumit pe Martin Keown, fost internațional englez.

Autor: Daniel Samoilă / 19 Ian. 2018

O nouă victorie fără emoții. CSM București câștigă cu Danubius Galați în etapa a 13-a din Liga Florilor

Etapa a 13-a din Liga Florilor a debutat în Sala Polivalentă din București, acolo unde campioana CSM a jucat contra lui Danubius Galați.