Irina Begu a părăsit prematur turneul de la Cincinnati

ziaruldesport.ro - Tenis / Autor: Daian Cutu / Data: 12 Aug. 2017

  Irina Begu a fost eliminată în primul tur al calificărilor turneului WTA de la Cincinnati (SUA), ce pune în joc premii totale de 2.536.154 $.

  Sportiva noastră a cedat în mod surprinzător în fața americancei Taylor Townsed (134 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 3-6. Disputa a durat două ore și 12 minute. 

   După un prim set adjudecat la mare luptă, Irina a început impecabil în actul secund, reușind break încă din primul game, din păcate americanca în vârstă de 21 de ani nu s-a lăsat intimidată și a replicat cu re-break, pentru ca în final să defileze, profitând de numeroasele erori ale jucătoarei noastre.

   A fost prima confruntare directă dintre cele două.

 

Dacă vă plac articolele noastre, vă invităm să ne dați un LIKE pe facebook sau să ne urmăriți și pe twitter. Vă mulțumim !

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Maria Sorescu / 16 Aug. 2017

Serena Williams și-a anunțat revenirea în circuit

 Jucătoarea americană de tenis nu intenționează să stea prea mult în afara terenului, deși urmează să nască în septembrie.

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Popa Sergiu / 15 Aug. 2017

Simona Halep se califică în optimile de finală la Cincinnati

   A doua favorită a turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep a trecut în runda optimilor de finală, după un meci încheiat cu scorul de 6-4, 6-1, în doar 67 minute de joc.  

Pag. 1 din 958 | 2 art./pag. | Total 1916 art.

Cele mai noi articole