O nouă medalie pentru România! Argint la CE U-23 de atletism, la aruncarea discului

Autor: Alexandru Pavel

 

Sportivul român Alin Firfirică a cucerit a doua medalie pentru țara noastră, în proba de aruncare a discului, la Campionatele Europene de Atletism sub 23 de ani, ce se dispută zilele acestea în Polonia, la Bydgoszcz.

În finala disputată duminică, Firfirică s-a clasat pe locul secund, după o aruncare de 60,17 metri, fiind depășit doar de norvegianul Sven Martin Skagestad, care a aruncat fix 61 de metri. Germanul Clemens Prufer a obținut bronzul.

Tot în cursul zilei de duminică, Andrei Gafița și Mihaela Acatrinei au fost departe de medalii la proba de 20 km marș, clasându-se pe locul 23, la masculin, respectiv 17, la feminin.

România a mai obținut o medalie de aur la această ediție a Campionatului European sub 23 de ani, prin Andreea Panțuroiu, la triplusalt.

Poate te interesează şi:

Autor: Nicolas Grama / 20 Feb. 2018

Maratonul Internațional Bucureşti a obţinut certificatul Bronze Level din partea IAAF

 Maratonul Internațional Bucureşti, organizat de obicei în luna octombrie în Capitală, a primit o recunoaștere internațională de calitate din partea forurilor internaționale de atletism.

Autor: Nicolas Grama / 19 Feb. 2018

Un nou fulger la orizont. Americanul Coleman bate recordul mondial la 60m

 Retragerea lui Usain Bolt a adus un nou star în lumea sprintului.

Autor: Daniel Samoilă / 05 Feb. 2018

O nouă competiție de atletism se va desfășura în vară

În vara acestui an va avea loc prima ediție a Cupei Mondiale de Atletism. Concursul se va desfășura în Londra și va avea la start opt națiuni.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 21 Feb. 2018

Bogdan Stancu s-a retras de la echipa națională

   La doar 31 de ani, Bogdan Stancu a ales să-și încheie cariera internațională, preferând să se concentreze pe evoluțiile sale de la Bursaspor.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Vasile Cenușă / 21 Feb. 2018

România-Belgia 0-2. Niculescu și Buzărnescu au fost eliminate de la Budapesta

   După Sorana Cîrstea, și Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au părăsit prematur turneul de la Budapesta, deși porneau ca favorite în disputele de astăzi, împotriva unor jucătoare din Belgia.