O nouă medalie pentru România! Argint la CE U-23 de atletism, la aruncarea discului

ziaruldesport.ro - Atletism / Autor: Alexandru Pavel / Data: 16 Iul. 2017

 

Sportivul român Alin Firfirică a cucerit a doua medalie pentru țara noastră, în proba de aruncare a discului, la Campionatele Europene de Atletism sub 23 de ani, ce se dispută zilele acestea în Polonia, la Bydgoszcz.

În finala disputată duminică, Firfirică s-a clasat pe locul secund, după o aruncare de 60,17 metri, fiind depășit doar de norvegianul Sven Martin Skagestad, care a aruncat fix 61 de metri. Germanul Clemens Prufer a obținut bronzul.

Tot în cursul zilei de duminică, Andrei Gafița și Mihaela Acatrinei au fost departe de medalii la proba de 20 km marș, clasându-se pe locul 23, la masculin, respectiv 17, la feminin.

România a mai obținut o medalie de aur la această ediție a Campionatului European sub 23 de ani, prin Andreea Panțuroiu, la triplusalt.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Nicolas Grama / 24 Sep. 2017

Kenyanul Eliud Kipchoge a câștigat Maratonul Berlin. Ploaia a stricat planurile pentru recordul mondial

 Maratonul de la Berlin a fost așteptat cu un interes crescut după ce vedetele întrecerii își propuseseră să realizeze un record mondial.

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Maria Sorescu / 23 Sep. 2017

Campioană olimpică în 2012, Asli Cakir Alptekin a fost suspendată pe viață

 Asli Cakir Alptekin a câștigat titlul olimpic în 2012 în proba de 1.500 de metri, dar a fost găsită vinovată pentru a treia oară de încălcarea codului antidoping.

Pag. 1 din 224 | 2 art./pag. | Total 448 art.

Cele mai noi articole