O nouă medalie pentru România! Argint la CE U-23 de atletism, la aruncarea discului

ziaruldesport.ro - Atletism / Autor: Alexandru Pavel / Data: 16 Iul. 2017

 

Sportivul român Alin Firfirică a cucerit a doua medalie pentru țara noastră, în proba de aruncare a discului, la Campionatele Europene de Atletism sub 23 de ani, ce se dispută zilele acestea în Polonia, la Bydgoszcz.

În finala disputată duminică, Firfirică s-a clasat pe locul secund, după o aruncare de 60,17 metri, fiind depășit doar de norvegianul Sven Martin Skagestad, care a aruncat fix 61 de metri. Germanul Clemens Prufer a obținut bronzul.

Tot în cursul zilei de duminică, Andrei Gafița și Mihaela Acatrinei au fost departe de medalii la proba de 20 km marș, clasându-se pe locul 23, la masculin, respectiv 17, la feminin.

România a mai obținut o medalie de aur la această ediție a Campionatului European sub 23 de ani, prin Andreea Panțuroiu, la triplusalt.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Tibi Demeter / 27 Iul. 2017

15 sportivi din România vor participa la Campionatul Mondial de atletism

România va fi reprezentată la Campionatul Mondial de atletism pentru seniori, disputat în luna august, la Londra, de 15 sportivi.

ziaruldesport.ro / Atletism Autor: Daian Cutu / 22 Iul. 2017
Argint pentru Andrea Miklos la Campionatele Europene U-20

Argint pentru Andrea Miklos la Campionatele Europene U-20

 Andrea Miklos a obținut medalia de argint în proba de 400 metri, din cadrul Campionatelor Europene U-20, care se desfășoară la Grosseto (Italia).

Pag. 1 din 205 | 2 art./pag. | Total 409 art.

Cele mai noi articole