Halep, nerăbdătoarea înainte de întâlnirea cu Konta

ziaruldesport.ro - Tenis / Data: 20 Apr. 2017

 Simona Halep (25 de ani) spune că se simte bine din punct de vedere fizic şi emoţional pentru întâlnirea cu Marea Britanie, din Fed Cup, care va avea loc sâmbătă și duminică la Arena IDU din Mamaia. Simona abia așteaptă, printre altele, meciul cu Johanna Konta, cel mai bine clasată jucătoare a britanicilor, în fața căreia vrea să-și ia revanșa.

 
 
”Terenul central este foarte frumos, după părerea mea, nu am mai jucat de foarte mult timp aici, chiar a fost un moment plăcut pentru mine. Zgura este foarte bună şi cred că şi tribunele sunt ok chiar dacă nu sunt foarte multe locuri. Arena este frumoasă şi sper să fie plină.

Sperăm să câştigăm, ca de fiecare dată, şi să facem meciuri frumoase. Adversarele sunt jucătoare foarte bune, chiar top 10, cazul Konta. Am pierdut contra ei nu demult, dar sper să îmi iau revanşa, să câştigăm partida.

Dar întâi trebuie să fim bucuroase că se întâmplă acest eveniment la Constanţa, este prima dată şi sper ca publicul să fie alături de noi în fiecare moment”, a spus Simona Halep, la conferința oficială de presă, care a avut loc joi, la Mamaia.
 
O altă componentă a echipei de Fed Cup, Sorana Cârstea, spune că nu are emoţii şi că este onorată pentru această convocare.
 
”Nu am emoţii. Sunt extrem de onorată să fac parte din echipă. De fiecare dată când am fost sănătoasă şi m-am simţit aptă, am răspuns afirmativ convocării. Mă bucur să fac parte din această echipă, care este una de top şi, cum a spus şi Simona, fiecare va da tot ce va putea”, a spus și Sorana Cârstea.
 
Duelul România - Marea Britanie din play-off-ul pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială va avea loc pe 22 și 23 aprilie și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.
 
De asemenea, Irina Begu consideră că Johanna Konta este cea mai periculoasă adversară a Marii Britanii şi că aceasta a avut un început de an foarte bun.
 
”Konta e o jucătoare de top, indiferent de suprafaţă, consider că este o jucătoare periculoasă. A avut un început de an foarte bun, dar noi suntem hotărâte să luptăm. Sunt patru meciuri de simplu, unul de dublu, important este cine ajunge la trei. Noi vom încerca să câştigăm cât mai multe meciuri. La Fed Cup nu contează clasamentul, fiecare meci e important. Ne avantajează suprafaţa de joc”, a replicat și Irina Begu.
 
Monica Niculescu consideră că dublul britanic este foarte puternic, avându-le în componenţă pe Johanna Konta şi pe Heather Watson.
 
”La dublu cred că vor juca Konta cu Watson, din câte ştiu, aşa au jucat la Budapesta. Mi se pare un meci extrem de greu, Watson a mai jucat dublu, Konta ştie, e Top 10, va fi un meciu greu, dar vedem cum va fi treaba în prima zi”, a spus Niculescu.
 
Ea nu a mai jucat pe zgură de aproape un an, dar spune că se simte bine şi de-abia aşteaptă să înceapă meciurile.

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Daian Cutu / 26 Apr. 2017

Halep se califică mai departe la Stuttgart, după o victorie în fața unei jucătoare din top 20 WTA

 Simona Halep s-a calificat în sferutirle de finală ale turneului WTA de la Stuttgart (Germania).

ziaruldesport.ro / Tenis Autor: Daian Cutu / 26 Apr. 2017

Și Irina Begu merge mai departe la Istanbul

 După Alexandra Cadanțu, și Irina Begu merge în sferturile de finală ale turneului WTA de la Istanbul (Turcia).

Pag. 1 din 907 | 2 art./pag. | Total 1813 art.

Cele mai noi articole