Isco va continua la Real Madrid

Fotbal - International / Data: 19 Apr. 2017

 Dorit de mai multe cluburi importante ale Europei, Isco este foarte aproape de a-┼či prelungi contractul cu Real Madrid, valabil pân─â în 2018. Anun┼úul a fost f─âcut chiar de mijloca┼čul de 24 de ani.

 
 
În condi┼úiile în care actuala în┼úelegere a fostului juc─âtor de la Malaga se va încheia la finalul sezonului viitor, în ultimele luni au existat foarte multe zvonuri în privin┼úa lui Isco. S-a speculat inclusiv c─â marea rival─â a Realului, FC Barcelona, vrea s─â profite de incertitudinea legat─â de ceea ce urmeaz─â pentru interna┼úionalul spaniol ┼či s─â-l transfere pe Camp Nou, în vara lui 2018.
 
Fotbalistul cump─ârat de Real în 2013, în schimbul a 30 de milioane de euro, pune îns─â cap─ât discu┼úiilor ┼či anun┼ú─â c─â e preg─âtit s─â semneze un nou contract. Negocierile sunt aproape finalizate, sus┼úine mijloca┼čul.
 
"Suntem aproape. Mereu am spus c─â vreau s─â r─âmân aici pentru mul┼úi ani", a declarat Isco, la sfâr┼čitului meciului cu Bayern Munchen, câ┼čtigat cu 4-2 dup─â prelungiri ┼či în care juc─âtorul andaluz s-a aflat pe teren timp de 71 de minute.
 
Anun┼úul lui Isco vine la pu┼úin timp dup─â ce Zinedine Zidane ┼či-a exprimat dorin┼úa ca mijloca┼čul s─â continue pe Santiago Bernabeu.

"Bineîn┼úeles c─â vreau ca Isco s─â semneze un nou contract cu Real, este un juc─âtor foarte important al nostru. Joac─â excelent între linii ┼či are un tot mai mare impact în jocul Realului. ┼×i el vrea s─â r─âmân─â la Madrid, astfel c─â nu v─âd nicio problem─â", a spus antrenorul "galacticilor", proasp─ât califica┼úi în semifinalele Ligii Campionilor pentru al ┼čaptelea an la rând, record în istoria competi┼úiei.
 
În urm─â cu aproape o lun─â, AS anun┼úa c─â semnarea unui nou contract de c─âtre Isco este iminent─â. Potrivit sursei citate, juc─âtorul va r─âmâne la Madrid cinci sau ┼čase ani ┼či va beneficia de o m─ârire salarial─â consistent─â, de la 3 la 8 milioane de euro pe an brut.
 
 

 

Comentarii Facebook

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / International Autor: Daian Cutu / 28 Apr. 2017
Totti, pregătit înainte de ultimul derby al carierei

Totti, pregătit înainte de ultimul derby al carierei

 Meciurile contra celor de la Lazio sunt ceva cu totul special pentru Francesco Totti.

Fotbal / International Autor: Daian Cutu / 27 Apr. 2017

Deportivo - Real Madrid 2-6. Florin Andone a marcat, dar echipa sa a fost pulverizat─â

 Florin Andone a reu╚Öit un gol ╚Öi o pas─â de gol, dar echipa sa a fost zdrobit─â pe teren propriu de cei de la Real Madrid.

Pag. 1 din 1636 | 2 art./pag. | Total 3272 art.

Cele mai noi articole